Minisun Super Defence Sinkkiasetaatti Sitruuna-Hunaja-Inkivääri 30 tabl

Minisun Super Defence Sinkkiasetaatti on sinkkiasetaattia sisältävä imeskelytabletti, jota käytetään tehokuurina vastustuskyvyn tueksi kolmen päivän ajan. Sinkki edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Sinkin lisäksi tuotteeseen on lisätty inkivääri- ja auringonhattu-uutetta. Yksi tabletti sisältää 10 mg sinkkiä asetaatti muodossa, 5 mg auringonhattu-uutetta ja 1,2 mg inkivääriuutetta. Tuote on hyvänmakuinen, miellyttävä käyttää ja sillä on hyvä suutuntuma. Makuna sitruuna-hunaja-inkivääri. Valmiste on maidoton, laktoositon, soijaton, hiivaton ja gluteeniton.
Pakkauskoko:
30 tabl
Markkinoija:
Oy Verman Ab
Tuotetta varastossa
11,40 €
Vastustuskyvyn tueksi kuuriluotoiseen käyttöön aikuisilla.
Aikuisille: 8 imeskelytablettia päivässä.
1 imeskelytabletti 2 tunnin välein. Kolmen päivän kuuri.
Vuorokausiannos (1-8 imeskelytablettia) sisältää: Sinkkiä 10 - 80 mg (100 % - 800 % vertailuarvosta), Auringonhattu-uute 5-40 mg, Inkivääriuute 1,2 - 9,6 mg.
Makeutusaineet (sorbitoli, ksylitoli, mannitoli, sukraloosi), täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, karboksimetyyliselluloosa), sinkkiasetaatti, paakkuuntumisenestoaineet (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), aromit (sitruuna, hunaja ja inkivääri), auringonhattu-uute (Echinacea purpurea), inkivääriuute. Sisältää makeutusainetta. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.
Gluteeniton, laktoositon, maidoton, soijaton ja liivatteeton.
10.00mg SINKKI: SINKKIASETAATTI
Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Säilytetään huoneenlämmössä valolta ja kosteudelta suojattuna. Vain aikuisille. Käytetään korkeintaan kolmen päivän ajan sinkin suuren päiväannoksen vuoksi. Ei suositella raskaana oleville tai imettäville.
EI suositella raskaana oleville tai imettäville.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)